Mange unge bruger segboards som transportmiddel

13 July 2017 Emilie Jacobsen
Mange unge bruger segboards som transportmiddel

Du har måske allerede set nogle unge, der kører rundt på segboards eller hoverboards, som de også kaldes. Det er boards, hvor der er to hjul på, en motor og så gælder det ellers om at holde balancen, mens man står på dem. Det er altså en mere avanceret udgave af en segway, da man på segwayen i det mindste har noget at holde fast i. Der er flere og flere unge, der bruger segboards som transportmiddel, når de skal rundt. Det er en god mulighed for at komme rundt med en motor, selvom man ikke har kørekort til hverken knallert eller bil. 

Hvis du gerne vil vide mere om segboards eller måske købe et, er det en god ide for dig at læse mere på webshoppen segboard.nu. Der har de et stort udvalg af segboards, så du virkelig kan danne dig et overblik over de forskellige typer af boards. Det er en god mulighed for dig for at se, hvordan de ser ud, og hvad man kan få. 

Hvis du overvejer at købe et til din søn eller datter, som han eller hun kan bruge som transportmiddel, er der en række forskellige ting, som det er en god ide, at du tænker over. Det er først og fremmest, at det ikke er godt at bruge brættet udenfor i regnvejr. Hvis du gør det, vil det nemlig kunne gå i stykker. Det kan derfor ikke være en erstatning for en våd cykeltur i regnvejr. 

Derudover skal du være opmærksom på, at din søn eller datter ikke må køre på boardet på en offentlig vej. Det vil altså sige, at det skal være en privat vej, for at han eller hun må køre på dem. Hvis du bor i en mindre by, kan det være, at det er muligt. Læs mere på https://www.segboard.nu/