Unik kunst fra mynewart.dk

30 July 2017 Astrid Pedersen
Unik kunst fra mynewart.dk

Går du og søger inspiration til, hvordan du kan pifte væggene i din bolig op på en sofistikeret, utraditionel og helt nik måde? Så skulle du kigge forbi Galleri Mynewart. Her finder du tusindvis af nye, håndmalede oliemalerier på lærreder i høj kvalitet. Hvad du ikke finder, er maskintryk og prints – samtlige værker er originale og derfor hver især helt enestående. Malerierne er udført af talentfulde, danske kunstnere – her er ingen copy cats iblandt.

Alle de malerier, du finder i den online shop på mynewart.dk, er malet på lærred, som er opspændt på en solid blindramme, der er 3-4 cm. tyk og påmonteret kroge til ophæng. Tykkelsen kan variere afhængig af størrelsen på maleriet. Således er samtlige malerier klar til ophængning med det samme. Da der ikke er tale om maskin tryk i plakat format, men ægte oliemalerier, har hvert enkelt værk en helt særlig dybde, som du ikke får, hvis du vælger at købe en plakat eller et print i en plakat butik. Dette gør olie malerier til en helt speciel og unik form for udsmykning. 

Hos mynewart.dk finder du oliemalerier med motiver til enhver smag. Der findes værker inden for snart sagt alle stilarter (abstrakte malerier, naturalistiske malerier, moderne malerier, gruppe-malerier, malerier af dyr, personer, landskaber og meget andet). Vi har stort fokus på at optimere udvalget af såvel stilarter som motiver i forhold til kundernes ønsker. Vi finder gerne frem til lige netop det maleri, du ønsker, på opfordring – så hvis du har bestemte ønsker til stilart, farve holdning, størrelse/proportioner eller motiv, vil vi gøre vort yderste for at finde det helt rigtige maleri til dig. 

Dine ønsker kan for eksempel afhænge af dimensionerne på det rum, maleriet skal hænge i, farven på dit øvrige decor, eller lys indfaldet i rummet. Kig ind på https://mynewart.dk/ og kontakt os gerne, hvis du ikke finder, hvad du søger.