Få råd til en kolonihave med et forbrugslån

23 august 2017 Emilie Jacobsen
Få råd til en kolonihave med et forbrugslån

Få mange, særligt dem der bor i lejlighed, er det en drøm at få kolonihave. Der har de et fristed, hvor de kan komme ud og nyde naturen og gro deres egne grøntsager eller bare have nogle smukke blomster at kigge på. En kolonihave kan du bruge, som du vil, og det er en af de ting, der er med til at gøre det til danskernes foretrukne fristed. 

Hvis du overvejer at købe en kolonihave, er det en god ide for dig, at du overvejer at tage et forbrugslån til at gøre det. Der findes nemlig ikke specifikke lån til at købe en kolonihave for, som der ellers gør med et sommerhus. Derfor er forbrugslånet ofte din bedste mulighed. 

Det er meget forskelligt, hvad en kolonihave koster. Det kommer helt an på, hvor du bor henne i landet. Hvis du bor i de større byer, er kolonihaverne ofte oppe i et leje, hvor du ikke kan være med, hvis du bare tager et almindeligt sommerhus. Hvis du derimod gerne vil købe en kolonihave i en landets provinsbyer, har du ofte gode muligheder for at gøre det med et forbrugslån. Der kan du nemlig låne helt op til 400.000 kroner, men ofte koster det ikke mere end 50.000 kroner at købe en kolonihave, hvis du ikke bor i en storby. 

Et godt sted for at finde ud af, hvor mange penge du kan låne som forbrugslån, er på hjemmesiden 117banker.com. De har en stor oversigt, hvor du kan se alle de forbrugslån, som du har mulighed for at tage, når du bor i Danmark. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Du kan også se, hvor meget det kommer til at koste dig at tage lånet. På den måde kan du være helt på det rene med, hvor meget din kolonihave samlet vil komme til at koste dig.