Få nemt hjælp hvis flyet bliver forsinket eller aflyst

17 October 2017 Emilie Jacobsen
Få nemt hjælp hvis flyet bliver forsinket eller aflyst

Det kan føles som lidt af en mastodont at stå over for, når du bare er dig, der prøver at få nogle penge ud af et flyselskab. Det kan være virkelig svært, når de har en masse jurister, og du bare er dig – der måske slet ikke har nogen juridisk viden. Derfor kan du jo godt føle, at du er blevet uretfærdigt behandlet, og når du derudover føler, at du burde have ret til erstatning, men ikke har fået den, kan du virkelig blive sur. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at føre din sag og få den erstatning, som du har krav på, efter at dit fly er blevet forsinket eller aflyst, er det en god ide, at du teamer op med et firma, der er vant til at arbejde med det. Det kan for eksempel være rejseforsinkelse.dk. De har stor erfaring fra branchen og har dygtige medarbejdere ansat, der har styr på reglerne. Det gør, at det bliver langt sværere for flyselskaberne at løbe om hjørner med dem, end det er med dig. Du vil derfor meget nemmere kunne få penge ud af dem, samtidig slipper du for selv at skulle bruge tid på det. 

Men er det ikke helt vildt dyrt? tænker du nu. For sådan noget med jura og regler plejer jo at koste en masse penge. Og jo, selvfølgelig koster det nogle penge at få rejseforsinkelse.dk til at hjælpe dig. Hvis du får din erstatning, tager de 20 % af beløbet for deres arbejde. Det er dog en af de laveste satser i branchen. Hvis det ikke lykkes for dem at få en erstatning til dig, skal du ikke betale nogen penge til dem. Det er derfor også en god mulighed for dig for ikke at bruge en masse tid på en sag, der så ikke bliver til noget. Læs mere på https://rejseforsinkelse.dk/