Send pakker til USA uden risiko

17 October 2017 Astrid Pedersen
Send pakker til USA uden risiko

Det er herligt at være ung og på udvekslingsophold i det store udland – og mange unge vælger USA som opholdssted i et halvt eller et helt år, når der står high school eller college på programmet. Og det er lige så herligt at modtage en pakke hjemmefra, med gaver udvalgt i kærlighed og omsorg. Men hvad hvis pakken aldrig når frem – eller de søde og betænksomme gaver er beskadiget ved ankomsten? Dettte ses desværre ofte ved forsendelser til udlandet, og især til lande uden for EU. Oversøiske forsendelser er særligt udsatte, fordi de skal igennem så mange led, førend de når frem til deres destination – og dette øger risikoen for forkert håndtering, eller for at pakken bortkommer undervejs.

Send trygt pakker til USA med pakke.dk

Det er forståeligt, at mange tøver med at sende pakker til USA, når pakkens fremtid er så usikker. Som afsender såvel som for modtager er det frustrerende at gå og vente på, at pakken dukker op – og mindst lige så frustrerende at måtte konstatere, at det gør den nok ikke. Derfor bør du vælge en operatør med mange års erfaring indenfor håndtering af pakkepost til USA. Læs mere om forsendelser til USA på https://www.pakke.dk/pakke-til-usa.