Få en boligadvokat med på holdet og få en, der også varetager jeres interesser

07 March 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Skal det være en lejlighed eller et rækkehus? Eller skal det måske hellere være en villa? Måske vil du gerne have noget, der er helt nybygget? Eller måske drømmer du om charmen i at have en bolig, der har mange år på bagen? Lige meget hvilken bolig du drømmer om, er det en god ide for dig, at du får en boligadvokat med på holdet. Det er med til at sikre dig, at du gør den bedste handel, lige meget hvad du gerne vil købe. 

Når du ser på en bolig, ser du den typisk sammen med ejendomsmægleren. Han eller hun vil fortælle om alle de fantastiske muligheder, der er ved boligen. Det er med til at gøre, at du virkelig får et godt indtryk af den. Men der er også en række ting, som ejendomsmægleren ikke fortæller. Det er alle de fejl og mangler, som boligen har. Nogle af dem vil måske være åbenlyse for dig. Som at køkkenet trænger til at blive udskiftet, og at husets facade trænger til en gang maling. Det vil ofte også være de emner, som ejendomsmægleren kommer ind på. 

Men der er jo mange ting ved et hus, som du ikke kan se. Det er for eksempel isoleringen, fundamentet, tagets tilstand og meget andet. Til alt det har du brug for eksperthjælp – og der er ejendomsmælgeren ikke på dit hold. Det vil boligadvokaten til gengæld være. 

Boligadvokaten kigger papirerne på huset igennem og fortæller dig, hvis der er noget, som du skal være særligt opmærksom på. Det er virkelig rart for dig, at du ved det på forhånd – frem for at du bliver overrasket over det, når du er flyttet ind. 

Et godt boligadvokatfirma at holde øje med er eboligadvokat.dk. De har hjulpet mange købere til at gøre en god handel, så de slap for dårlige boliger – eller ikke betalte mere for dem, end de var værd.