Undgå fejlkøb på boligmarkedet – hyr en dygtig og prisbillig boligadvokat

09 March 2018 admin
Undgå fejlkøb på boligmarkedet – hyr en dygtig og prisbillig boligadvokat

Det er en fantastisk følelse, når du endelig har fundet din drømmebolig og er klar til at flytte ind. Men før du underskriver købsaftalen, er det en god idé at få læst alle dokumenterne, der vedrører bolighandlen, igennem af en erfaren boligadvokat. På den måde kan du undgå ubehagelige overraskelser, hvis der f.eks. er ting i tilstandsrapporten eller lokalplanerne, du har overset. Du kan også få en boligadvokat til at udarbejde et advokatforbehold, hvis der er behov for det. Pengene til en boligadvokat er i det hele taget godt givet ud, fordi du dermed kan undgå at købe en bolig, hvor du senere fortryder handlen.

Hvordan finder du den billigste boligadvokat?

Billige boligadvokater findes på markedet, og du kan finde frem til dem bl.a. ved at sammenligne priser hos forskellige advokatfirmaer. Det er som regel også en fordel at vælge en boligadvokat, der tilbyder faste priser, for så ved du præcis, hvad du kommer til at betale, og der er ingen ekstraomkostninger. Prisen på en boligadvokat kan også variere alt efter, hvad det er for en type bolig du skal købe. eBoligadvokat.dk er et firma på Frederiksberg, som tilbyder boligpakker, og på hjemmesiden kan du eksempelvis se, at det koster 6.750 kr. inklusive moms at købe en boligpakke til huskøb eller køb af ejerlejlighed, mens det koster 4.500 kr. inklusive moms at få boligadvokatens hjælp ved køb af andelsbolig.

Hvorfor vælge en erfaren boligadvokat?

Behøver du at vælge en erfaren boligadvokat? Det står dig selvfølgelig frit for, om din vælger en boligadvokat med stor eller lille erfaring, men fordelen ved at vælge en erfaren boligadvokat er, at du får en større tryghed i din bolighandel. Den erfarne boligadvokat ved præcis, hvor alle faldgruberne er og kan advare dig om det. Den erfarne boligadvokat kan også hurtigere gennemgå alle dokumenter, hvis handlen f.eks. skal afsluttes hurtigt. Hos eBoligadvokat er sagsbehandlingstiden 24 timer, og firmaets dygtige boligadvokater står til din rådighed telefonisk, via e-mail eller ved personligt fremmøde på kontoret. Du kan booke en gratis og uforpligtende samtale via hjemmesiden, eller og du kan læse mere om priserne her: https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.