8 smarte tips til at flytte hurtigt og effektivt

29 August 2018 Lykke Holzmann Søby

editorial

De fleste hader at flytte. Det indebære at pakke, organisere, transportere, samt forsøge at bestikke sine venner til at hjælpe – hele processen kan virke skræmmende, men hvis du bruger nedenstående tips og tricks, samt et rigtigt godt flyttefirma kan du let gøre flyttedagen mindre stressende. Held og lykke!

  1. Vær sparsommelig, find gratis flyttekasser

Spar lidt penge og få alle de kasser du har brug for gratis. Du kan evt. finde flyttekasser på steder som: DBA, Facebook eller hos din lokale købmand og tøjbutikker og lagerbutikker. Alternativt kan du leje flyttekasser billigt af dit flyttefirma.

  1. Ryd op i dine ting

Nu hvor du sorterer gennem alle dine ting er det et perfekt tidspunkt at finde ud af, om noget kan doneres eller skal smides ud! Gør hvad du kan for at komme af med en masse ting, så dit flyt bliver lidt lettere og dit nye hjem bliver lidt mindre rodet.

  1. Lav en tidsplan, så du ikke bliver overvældet

Planlæg forud! Glem ikke at afrime fryseren, aftørre og rengøre dit køleskab 24-48 timer før flyttedag. Ellers kan det blive en stinkende og klam oplevelse!

  1. Tag billeder af din elektronik inden du trækker stikket ud

Før du afbryder din computer etc. bør du tage et billede på din telefon eller kamera af ledningerne bag på dit fjernsyn og anden elektronik, så du kan huske hvor de alle går! Dette vil spare dig for en masse tid, når du sætter det op igen.

  1. Læg hængende tøj i en kasse

Lad dit tøj blive på bøjler – men indpakket. Når du kommer til dit nye hjem, skal du bare tage det ud af kassen og hænge det op. Glem ikke at sætte mærker på, så du ved hvad der er hvad, og hvem det tilhører. Og husk kassen skal være ren.

  1. Pak en kasse til den første nat

Når du pakker en lille taske eller kasse til den første nat, behøver du ikke rode dig igennem flere kasser på flyttedagen for at finde pyjamas eller kaffemaskine. Pak en kasse med toiletartikler, lidt tøj og alt hvad du behøver den første, såsom tallerkener og sølvtøj eller din hårtørrer.

  1. Pak dine skuffer ind i plastik – med alt indhold

Brug plastfolie til at holde skufferne lukkede, når flyttebilen drøner afsted over huller i vejen, eller bremser hårdt op, bliver dine genstande hvor de er. Plus, du kan lade sit indhold være der, da skufferne ikke længere har risiko for at glide åben!

Du kan finde flere tips og tricks på http://www.nordflyt.dk/