Firmafrugt til virksomheder af alle størrelser

24 October 2018 Astrid Pedersen
Firmafrugt til virksomheder af alle størrelser

De færreste er i tvivl om, at frugt er sundere end slik. Frugt indeholder ganske vist en del sukker, men der ud over kan du via et daglig skud frugt få en masse næringsstoffer ind i din krop, som du ikke får via slik. Desuden indeholder frugt ingen kunstige tilsætnings- eller farve stoffer, som kan skade dig krop. Og så har et stykke frisk frugt en langt mere langsigtet og gavnlig virkning på dit blodsukker, end en chokolade bar eller en pose bolsjer har.

Frugt er godt for fordøjelsen

Foruden de vigtige kostfibre, som hjælper fordøjelsen på vej og sikrer, at den er velfungerende dagen lang, indeholder frisk frugt også en række nyttige enzymer, som hjælper maven og tarmene med at fordøje føden. Arbejder du fortrinsvis ved et skrivebord, kan du sandsynligvis i perioder opleve, at din fordøjelse går i stå, eller er meget træg. Det stillesiddende arbejde ved skrivebordet er ikke just befordrende for en sund fordøjelse – og her vil et vist antal stykker frisk frugt på daglig basis også kunne hjælpe din krop på vej.

Frugt er fyldt med vigtige vitaminer og mineraler

Der ud over indeholder frugt mineraler så som calcium, magnesium og zink, som er vigtige for vores krops funktion, helt ned på celle niveau. Desuden er vitaminer som A, B, C og E rigt repræsenteret i de mest almindelige typer frugter, du finder i supermarkedet. Flere af disse vitaminer er anti oxidanter, som hjælper kroppen med at forsvare sig mod farlige stoffer i omgivelserne.

Få en firmafrugt ordning på arbejdspladsen, og hjælp dine medarbejdere med at træffe det sunde valg

Med en firmafrugt ordning fra frugtcompagniet.dk kan du sikre, at dine medarbejdere altid har et sundt og nærende alternativ til slik, kage og sodavand. Du kan se alle de lækre forslag til firmafrugt på https://www.frugtcompagniet.dk/