Mad ud af huset til julefrokost og receptioner

25 October 2018 Astrid Pedersen
Mad ud af huset til julefrokost og receptioner

Når vinteren indfinder sig, og julefrokost sæsonen således står for døren, skal der træffes mange foranstaltninger når man er ansvarlig for firmafesterne. Der skal bookes lokaler til de forestående julefrokoster, juletræs fester og receptioner, såfremt virksomheden ikke selv har plads til arrangementer af den størrelse. Der skal eventuelt indlejes glas, bestik og service, fade og skåle, stole og borde, og der skal købes ind, så drikkevarerne kan flyde frit og i rigelige mængder. Lokalerne skal pyntes op, og der skal arrangeres underholdning af forskellige art. Og sidst, men ikke mindst, skal der være styr på maden.

Bestil mad ud af huset fra ebuffet.dk til virksomhedens julefester

Det er de færreste virksomheder over en vis størrelse, som selv tilbereder maden til såvel julefrokosten som juletræsfesten og receptionerne. Derfor kan du med fordel finde de spiselige varer hos ebuffet.dk, som tilbyder mad ud af huset til såvel bord servering som til stående buffet. Hos ebuffet.dk kan du ved hjælp af det smarte, online bestillings system nemt og hurtigt bestille maden til festen. Hvert enkelt element er på smart vis delt op i kuvert størrelser, således at du på overskuelig vis kan sørge for, at der er rigeligt med mad til alle gæster.

Til julereceptionen kan du for eksempel bestille små hapser i form af pindemadder, canapeer, tapas og anti pasti, som kan serveres fra buffet, og som er nemt at gå rundt med. Til firmaets juletræsfest for medarbejdernes familier findes diverse børnevenlige retter som for eksempel mini frikadeller og snack grøntsager, som selv de mindste kan lide. Og til selve den stort julefrokost kan du bestille hele menuer, som du selv sammensætter ud fra 17 forskellige retter.

Når du bestiller din julefrokost via ebuffet.dk, får du maden leveret frisklavet til døren inden for det aftale tidsrum, og i de aftalte mængder. Se alle de lækre retter på https://ebuffet.dk/