Gør festen nem og lækker med mad ud af huset

08 December 2018 Astrid Pedersen
Gør festen nem og lækker med mad ud af huset

Når opgaven med at arrangere firmaets julefrokost eller årlige sommerfest synes uoverkommelig, er det først og fremmest vigtigt at lave en to do liste. Af denne liste skal det fremgå, hvilke ting, der skal være på plads til hvilke tidspunkter. Eksempler på elementer til listen kunne være reservering af fest lokaler, bestilling af borde og stole, indlejning af glas, bestik og service, booking af band eller dj – og så må du endelig ikke glemme mad og drikkevarer!

Mad ud af huset til festlige lejligheder fra ebuffet.dk – nemmere bliver det ikke

Faktisk er maden det mindste af dine problemer – i hvert fald hvis du vælger et catering firma, som er nemt at have med at gøre. Blandt denne type catering firmaer finder du ebuffet.dk. Første gang, jeg selv bestilte mad ud af huset fra ebuffet.dk i anledning af en større reception i min virksomhed, blev jeg virkelig overrasket over, hvor let det var.

Så snart du kender antallet af gæster, kan du nemt og hurtigt bestille det antal kuverter, der er brug for. Samtlige retter på ebuffet.dk er angivet med mængde i forhold til kuverten, den nøjagtige pris, og et billede, så du ved præcist hvad det er du får.

På ebuffet.dk kan du selv sammensætte din buffet med alle de småretter og hapser, du ønsker – her findes såvel pindemadder og canapeer som antipasti, tapas og andre former for lette, buffet egnede retter.

Du kan sågar bestille hele julefrokost menuer, med alt hvad dette indebærer af frikadeller med surt, lun leverpostej med bacon og champignon, andelår, ribbens steg, brune og hvide kartofler, diverse former for sild, og selvfølgelig ris a la mande eller ostebord som afslutning. Det super brugervenlige bestillings system gør det nemt for dig som kunde at bevare overblikket over din bestilling og dine udgifter hertil.

Prøv selv på ebuffet.dk!