Hvornår er et billån nødvendigt?

27 June 2019 Astrid Pedersen
Hvornår er et billån nødvendigt?

I Danmark er nyprisen på en bil meget høj – især på grund af de statslige afgifter og skatter. Derfor kan det være nødvendigt at finansiere sin nye bil enten helt eller delvist ved hjælp af et billån. Dette er en løsning som flere og flere vælger, idet et billån er mere fordelagtigt end et almindeligt forbrugslån. Dette skyldes, at långiver har pant – og dermed sikkerhed – i den nye bil, lidt lige som når man optager lån til en ny bolig. Så derfor er et billån en god økonomisk håndsrækning, hvis man ønsker at skifte den gamle bil ud med en ny og mere miljøvenlig en af slagsen.

Hvad er fordelene ved et online billån?

Med Ikano Banks billån kan du ansøge online – nemt og hurtigt. Du behøver ikke at skulle rive tid ud af kalenderen for at skulle til møder med din bank. Du vil kunne have svar på din låne ansøgning inden for ganske få timer. Og samtidig stilles der hos Ikano Bank ingen krav om, at du selv skal lægge en udbetaling. De eneste krav, som stilles til dig som låntager, er, at du ikke står opført hos RKI eller er registreret i Debitor Registeret. Dette er Ikano Banks sikkerhed for, at du er kreditværdig. Der ud over skal du være fyldt atten år, og have fast bopæl i Danmark.

Når du ansøger om billån online via Ikano Banks hjemmeside, kan du ved hjælp af den intuitive og brugervenlige låneberegner finde det helt rigtige billån for dig, ud fra størrelsen på lånet, hyppigheden af afdrag, og lånets løbetid. Dernæst udfylder du den online ansøgnings formular og indsender denne sammen med oplysninger på lånet. Og efter ganske få timer har du svar på din låne ansøgning.

Du kan læse mere om Ikano billån og betingelserne herfor på ikanobank.dk