Er der inkluderet pensionsopsparing i dit arbejde med property investment?

31 July 2019 Anders Lundtang Hansen
Er der inkluderet pensionsopsparing i dit arbejde med property investment?

Det er lige dele oplevelser, udfordringer, erfaringer, resultater og glade kunder, når man har at gøre med property management Copenhagen.

Men der skal jo også knaster i den personlige kasse til at klare livets genvordigheder og de regninger, der skal betales, og de udgifter, der skal dækkes.

Så selvom man føler sig som en enhed og et team, når man arbejder med property management og investment herhjemme og er en skattet medarbejder for et givent firma, så skal man jo også tænke på sig selv først og fremmest.

Trives man ikke til dagligt og i det private, så skinner det igennem på arbejdspladsen, og man har spekulationer og bekymringer i hovedet, der optager ens daglige sind, så man ikke har fokus på ens forhåndenværende opgaver og ikke kan yde sit bedste.

Der er skrevet flere artikler om, hvordan man sørger for at have et godt arbejdsmiljø, og velvære i det daglige er også endnu mere specifikt.

Men når der er overlap mellem arbejde og det private, så kan det være smart at tage fat i, hvad arbejdet kan gøre for en.

Hvis man for eksempel er lidt oppe i årene, så skænker man jo tanker på, hvordan man skal leve, når man ikke kan arbejde længere, hvor meget man end elsker property investment og generelt ikke har belastet kroppen for meget, når man arbejdede med den slags, da man var på arbejdsmarkedet.

Så man tænker af gode grunde på pensionen, og hvordan man kan klare sig bedre end bare med en folkepension, som det er svært for mange mennesker at få til at løbe rundt med generelt, hvor heldige vi end er i Danmark med sociale ydelser og sikkerhedsnet.

Alle medarbejdere skal indbetale til ATP-pension, men man kan også få lavet sig en pensionsopsparing i banken, man selv betaler til, men her kan arbejdspladsen ved property investment måske også hjælpe til med at starte en pensionsopsparing for en og sørge for, at man får lagt lidt af lønnen til side som øremærket til en ekstra pension.

Så kan man virkelig nyde ens otium.