Brugt BMW til salg, BMW til salg, priser på brugte BMW

20 juni 2020 Astrid Pedersen
image

Er tiden kommet hvor den gamle bil skal skiftes ud – eller kræver en ændring i familie forholdene at den får sig en garage kammerat? Så er du sikkert på udkig efter den perfekte model.

Det er altid sjovt og hyggeligt at nærlæse bil magasiner og glittede brochurer fra forhandlerne og rigtig sætte sig ind i hvilke modeller som er hotte, hvad angår såvel køre egenskaber som sikkerhed og brændstof økonomi. Måske har du allerede været på besøg hos en forhandler og prøvekørt en af de lækre fabriksnye biler som pryder panorama vinduerne i butikken. Du har muligvis også kviet dig over prisen på disse nye vidundere – især hvis du leder efter en bil over mellempris klassen.

I Danmark er det nemlig utroligt dyrt at anskaffe en ny bil. Skatter og afgifter, pålagt at staten, presser prisen på nye biler op i et skyhøjt leje. Og tilhører bilen i forvejen luksus klassen, som blandt andre tæller biler fra producenter så som Audi, BMW og Mercedes, vil dens nypris blive nærmest ganske urimelig.

Spar penge – køb en brugt BMW

Dermed ikke sagt at du skal opgive håbet om at blive den stolte og glade ejer af en lækker BMW. Du behøver nemlig ikke at betale den astronomiske nypris på en BMW for at få fingre i en glimrende bil. Du skal bare købe din nye BMW brugt. På den måde slipper du med at betale en brøkdel af bilens nypris, idet en BMW med tre til fem år på bagsmækken allerede har gennemgået den mest voldsomme del af det værditab, som påbegyndes fra bilen triller ud fra forhandleren.

Da BMW er notorisk kendt for at fremstille solide og holdbare biler, vil du stadig kunne nyde din nye, brugte BMW i mange år – og måske endda slet ikke opleve noget tab hvis du vælger at sælge inden for et par år.

Du kan finde din brugte BMW på Biltorvet.dk