Bør du egentlig anskaffe dig et smartwatch?

21 July 2020 Anders Lundtang Hansen
image

Måske har du set en del af ikke bare folk på TV eller ude i metropolerne, men også blandt dine nærmeste, at de har ophævet et smartwatch som det seneste skrig, som alle mennesker bør eje, hvis de vil være med på moden.

Man kan aldrig benægte, at teknologien og udviklingen er kommet for at blive, og at den vil blive ved med at fortsætte, men det er jo ikke ensbetydende med, at man selvfølgelig behøver at følge den slavisk.

Modsat teknologiens udvikling har vi mennesker jo en naturlig begrænsningsperiode at være i denne verden på, og man ser jo også, at desto ældre man bliver, så – i gennemsnit – interesserer man sig mindre og mindre for teknologiske fremskridt.

Så derfor er det skam helt på sin plads at spørge, om der overhovedet er nogen grund til, at man selv investerer i et smartwatch, fordi man lige har hørt, at det er det seneste nye.

For det første vil der jo altid komme noget nyt efter det, så når man først har sat sig ind i et smartwatch, er der jo en stor chance for, at man allerede er bagud på point – men det argument vil der altid være der.

Hvis man har en naturlig interesse i den slags teknologiske fremskridt, så kan det sagtens betale sig at følge med og se, hvad udviklingen bringer med sig. Måske ender man selv med at udvikle på den slags teknologi.

Men det er også vores påstand, at du sagtens kan leve et helt liv uden at komme i kontakt med et smartwatch eller lære, hvordan det fungerer. Måske skal du bare nøjes med at betragte og eventuelt beundre det på afstand.

Dog kan man jo altid forsøge at kigge efter, om det er noget for en.

Så hvis man er til smartwatches, så se mere her.