Find den rette badmintonketcher online

26 juli 2020 Astrid Pedersen
image

Elsker du at spille badminton? Så har du også brug for gode og solide badminton ketchere. En badminton ketchere skal skiftes ud med jævne mellemrum da den kan blive skæv og dermed miste sin stabilitet. Derfor er det en god idé at have mere end én badminton ketcher. Og så er det en fordel ikke at skulle bruge en formue på indkøb af badminton ketchere.

Hvor kan jeg finde gode og billige badminton ketchere

Hos Tactic Nordic finder du et velassorteret udvalg af badminton ketchere fra Yonex, Wilson og virksomhedens eget brand Tactic. Tactic er et dansk brand som borger for den høje kvalitet i såvel design som i de materialer som er anvendt for at fremstille ketcheren. Tactic Nordic har designet og fremstillet badminton ketchere i mere end 25 år og har igennem denne periode kontinuerligt forbedret designet og optimeret produktionen af de lækre ketchere.

Tactic Nordic fremstiller badminton ketchere efter nøje fastlagte specifikationer så som vægt og balance af badminton rammen, fleksibilitet og drejnings stabilitet i skaftet på ketcheren samt et super optimeret dobbelt strenge sytem.

De seneste nye model hybrid badminton ketcher fra Tactic Nordic er forsynet med strenge som er opstrenget efter den metode der kaldes LAD – Less Air Drag – hvilket minimerer luft modstanden og dermed kan gøre din ketcher hurtigere og mere præcis under spillet.

En Tactic Nordic badminton ketcher er således lige så god som – og samtidig meget billigere end – en tilsvarende badminton ketcher fra eksempelvis Yonex. Yonex badminton ketchere benyttes af top spillere fra hele verden og er den badminton ketcher med det bedste ry. Samtidig ligger Yonex badminton ketchere også placeret i en noget højere prisklasse – og derfor kan du som badminton spiller få stor glæde af en Tactic badminton ketcher i forbindelse med din daglige træning. Læs mere på tactic.dk