Bryg spændende øl med udstyr fra Albryg

06 August 2020 Astrid Pedersen

Går du rundt med en lille brygmester i maven, og higer du efter at komme i gang med din nye hobby? Så er det bare at få indkøbt det rette udstyr. Og det kan du med fordel gøre hos Albryg.

Hvorfor skal jeg købe brygudstyr hos Albryg?

Albryg er blandt de største og mest velansete forhandlere af bryganlæg og øvrigt udstyr til ølbrygning i Danmark. Hos Albryg finder du alt fra begynder sæt og All Grain Kits til semi professionelle bryganlæg fra tyske Braumeister, Belgiske Brew Monk, danske Brewster Beacon og engelske Grainfather. I den online shop kan du faktisk finde alt hvad du skal bruge for at brygge lækker og velsmagende øl hjemme i privaten.

Foruden hardware finder du også et stort udvalg af ingredienser så som malt, humle, gær, byg og diverse krydderier, essenser og aroma stoffer. Albryg er særdeles kræsen når det handler om hvilke ingredienser som sælges i shoppen og fører derfor eksempelvis malt af typen Maris Otter – en engelsk produceret bygmalt som er kendt for sin fine kvalitet – og den tyske malt Cara Munich. Du kan selv sammensætte din malt blanding på hjemmesiden og få den valset hos Albryg inden forsendelse. Og så kan du vælge imellem mange forskellige typer gær som hver især er med til at give øllet dets unikke karakteristik.

Der ud over er Albryg leveringsdygtig i maltmøller som du kan erhverve dig hvis du ønsker selv at male din malt. Du kan også køb udstyr til mæskning, for eksempel Lauter Helix i rustfrit stål, Lautertun i plastik, forskellige pumper og mæske poser i mange størrelser samt forskellige brygskeer og padler i stål, plastik eller træ.

Alt i alt har Albryg et stort og varieret udvalg af brygudstyr til såvel begyndere som til øvede og erfarne amatør brygmestre. Se alle de lækre produkter på albryg.dk