Køb økologisk kød hos det foretrukne slagteri i Nordsjælland

27 August 2020 Silje Hansen
image

editorial

Madlavning er noget som vi ikke kommer uden om i Danmark. Flere og flere danskere er begyndt at interessere sig mere for madlavningen samt, hvilke råvarer vi anvender i vores madlavning. I dag er derfor større fokus på de enkelte råvarer samt kvaliteten af det. Her ser vi derfor en større tendens til at man fokusere på økologi og at de dyr vi spiser har det godt inden du bliver slagtet. 

Derfor skal du vælge den lokale slagter

Når du skal købe kød af høj kvalitet og, hvor der har været omtanke for dyrene inden de bliver slagtet, så skal du vælge en slagter. Hos en slagter får du frisk kød, som netop er blevet slagtet til dig. Du får dermed ikke meget mere frisk, da det som udgangspunkt udskæres på dagen eller dagen før du henter det hos din lokale slagter. Hos en slagter kan du få udskåret de præcise stykker du skal bruge, så du mindsker spild. Det gør også, at du kan lave noget fantastisk mad alt efter, hvad du ønsker at tilberede. 

Hos den lokale slagter kan du også få gode råd til, hvordan du bedst tilbereder kødet samt, hvad det går godt sammen med. Det kan være en fordel, hvis du er ny i køkkenet eller ønsker at imponere dine gæster med noget god mad. 

Hvilken slagter skal du vælge på Nordsjælland?

Leder du efter en god og økologisk slagter i Nordsjælland? I denne artikel har vi netop lavet en undersøgelse, for at finde et slagteri og gårdbutik, der kun handler med økologiske råvarer. Det betyder, at du kan få geder, køer, grise, svin og meget andet, der udelukkende er økologisk. Hvis du derfor er fra Nordsjælland, kan vi give dig de varmeste anbefalinger for at besøge Kosakgården, som er det mest populære og foretrukne slagteri.