Hvorfor få rettet tænder ved hjælp af Invisalign?

09 September 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor få rettet tænder ved hjælp af Invisalign?

Hvis du som voksen overvejer et tandregulerings forløb kvier du dig måske ved tanken om de berygtede fast monterede tandbøjler fra din skoletid. De klodsede og uskønne tandbøjler, som sidder fast på tænderne, kaldes også for ”togskinner” og er som regel til relativt stor gene for bæreren gennem hele tandretnings forløbet.

Faste bøjler anvendes som oftest til børn idet bøjlen ikke kan tages af. Dette giver visse fordele når det handler om tandregulering for det yngre publikum. Men som voksen er man nok helst fri for madrester, som sætter sig i bøjlens metalliske dele. Og det på det kosmetiske plan er en fast monteret bøjle heller ikke ligefrem noget at pakke ind og lægge under juletræet.

Invisalign – når livet er for kort til fast bøjle på tænderne

Derfor anbefales Invisalign til dig når du i en moden alder overvejer at få rettet dine tænder. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at opnår et flot resultat ved anvendelse af Invisalign, også selv om du er ude over din første ungdom.

Dine tænder vil flytte sig hele livet igennem, og derfor kan det også sagtens lade sig gøre at flytte dem på plads igen. Til dette formål er Invisalign en ideel løsning. Ingen vil kunne se at du er i gang med et tandretnings forløb, når du er iført dine Invisalign skinner. Du vil kunne tage skinnerne ud før du indtager et måltid, og i forbindelse med tandbørstning. Invisalign tandskinner renses nemt med vand og en tandbørste. Og således er tandretning med Invisalign en løsning som både kosmetisk og hygiejnemæssigt er i top.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign?

Hvis du leder efter en tandlæge i København som har ekspertise inden for Invisalign kan du med fordel vælge You Smile I Smile i Valby – læs mere på yousmileismile.dk