Find den bedste løsning til parkeringskontrol

19 October 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af at det ikke er til at finde en parkeringsplads foran dit kontor domicil eller din beboelses ejendom fordi alle pladser er optaget af udefra kommende biler? Så bør du overveje at få indført privat parkeringskontrol.

Med parkeringskontrol skal de biler, som parkerer inden for et bestemt afgrænset område, have en parkeringstilladelse – enten som beboere eller som gæster. Dette vil lette byrden markant for de beboere eller medarbejdere som hver dag skal lede længe efter en parkeringsplads i nærheden af boligen eller arbejdspladsen. Og så vil du have mulighed for at sanktionere over for de bil ejere som forbryder sig imod de regler der gælder for private parkeringspladser.

Hvem kan hjælpe mig med en god parkerings løsning?

Hos UnoPark kan du altid få et godt tilbud på moderne og tidssvarende parkeringskontrol. UnoPark er et dansk parkerings selskab som siden 2012 har hjulet såvel private som erhvervs kunder med indførelse af parkerings systemer.

Du vil hos UnoPark opleve en personlig og kundevendt betjening med hovedvægten lagt på din tilfredshed. Produktet vil altid blive skræddersyet den enkelte kundes behov, og der vil altid blive taget hensyn til dine ønsker og præferencer. Og der ud over byder UnoPark på en række smarte moderne features som gør firmaets parkerings system til et af danskernes foretrukne.

Digitale parkeringstilladelser og en smart app

Du vil for eksempel med UnoPark kunne registrere beboere eller medarbejdere i et digitalt system som gør det muligt for dem at parkere på den private parkeringsplads uden at skulle bekymre sig om afgifter og bøder. Og ved hjælp af den til systemet hørende app vil du nemt kunne udstede gæsteparkering tilladelser så eventuelle gæster kan parkere i en tidsbegrænset periode.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på parkeringskontrol til din ejendoms parkeringspladser kan du altid kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk