Find din nye brugte bil hos din lokale Skoda forhandler

20 oktober 2020 Astrid Pedersen
image

Hvis du står for at skulle anskaffe en rummelig familiebil med gode køre egenskaber kan du eventuelt overveje en Skoda. De tider er for længst forbi hvor biler af mærket Skoda blev gjort til genstand for vittigheder og forhånelse. De første Skoda biler som kom til landet for 30 – 40 år siden var ganske rigtigt ikke just noget at råbe hurra for. Og dette har lagt kimen til latterliggørelsen.

Nu om stunder er Skoda en helt anden historie. En Skoda er en fornuftig bil i den lave ende af mellemprisklassen som sagtens kan måle sig med andre biler i denne kategori.

Derfor kan du trygt købe en Skoda hvis du ønsker dig en holdbar og solid bil som kan fragte familien sikkert rundt på de danske veje i mange år. Og er du ekstra økonomisk bevidst vælger du selvfølgelig en brugt Skoda.

Hvorfor skal jeg købe en brugt Skoda?

Selv om en Skoda måske ikke hører til de allerdyrete biler i verden bliver prisen alligevel ganske betragtelig når de statslige skatte og afgifter tælles med. En fabriksny Skoda vil, i lighed med alle andre nye biler, være så dyr i anskaffelse at du næsten med sikkerhed skal ud og optage et lån for at kunne finansiere køb af ny Skoda.

Da bilen inden for de første tre til fem år efter købet har mistet det meste af sin nyværdi vil det samtidig hurtigt stå klart for dig hvorfor det langt bedre kan betale sig at købe en brugt Skoda. En sådan kan du nemlig få til en brøkdel af nyprisen – og, såfremt du køber din Skoda hos en god Skoda forhandler, i rigtig fin stand.

Hvor finder jeg en god brugt Skoda i Brøndby?

Uanset om du er i markedet efter en Skoda Citigo, en Skoda Fabia eller en Skoda Octavia kan du finde hvad du søger hos ŠKODA Brøndby.