Få den flotteste plæne med en robot plæneklipper

27 december 2020 Astrid Pedersen
image

Går du og overvejer at anskaffe en robotplæneklipper? Så kan du se frem til en masse sparede timer og kræfter. Med en robotplæneklipper slipper du nemlig for at skulle løfte så meget som en finger i forbindelse med græsslåning. Og så kan du få tid og overskud til sjovere projekter i haven.

Hvordan anvendes en robotplæneklipper?

Når først din robotplæneklipper er installeret, og kanttråden er nedlagt eller monteret korrekt, kan din robotplæneklipper faktisk nærmest klare sig selv. Korrekt nedfræset eller monteret kanttråd til robotplæneklipper sørger for at din robotplæneklipper ikke stikker af hjemmefra eller kører igennem dine blomsterbede.

Din robotplæneklipper vil, såfremt der er tale om en af de nyere modeller, være forsynet med diverse sensorer som faktisk gør den ret intelligent. Har du programmeret din robotplæneklipper til at slå græs mens du ikke er hjemme kan din robotplæneklipper selv fornemme hvornår den er ved at løbe tør for batteri, og derpå trille hen til sin lade station. Så slipper du for at komme hjem til en græsplæne som kun er halvvejs trimmet, og en robotplæneklipper som skal bæres på plads.

Samtidig er mange robotplæneklippere udstyret med regn sensorer. Det betyder at din robotplæneklipper kan fornemme selv en let regn, som får græsset til at lægge sig, og indstille sit arbejde. Når bygen er drevet over, og græsset atter har rejst sig, vil din robotplæneklipper genoptage arbejdet. Du kan således glæde dig til at komme hjem og se en flot og veltrimmet græsplæne uden samtidig at skulle se på en robotplæneklipper som kører rundt.

Du kan programmere din robotplæneklipper ved hjælp af en medfølgende app som kan installeres på tablet eller smartphone, og således sætte den til at slå haven så ofte den har brug for det, i den højde du ønsker. Få mere information om fordelene ved en robotplæneklipper på husblog.dk