Find det rette brygudstyr til nybegyndere online

14 april 2021 Astrid Pedersen

Drømmer du om at brygge dit eget øl? Så kan du gøre drømmen virkelig med brygudstyr og ingredienser fra Ølbrygning.dk

Hvad skal jeg bruge som ølbrygning-nybegynder?

Er du ganske grøn novice når det handler om brygning af øl kan du vælge at investere i brygudstyr til nybegyndere. Hos Ølbrygning.dk finder du den populære Starter Box som indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen med ølbrygning.

For under to tusind kroner kan du erhverve det helt rigtige udstyr som kan bruges til at brygge lækkert og velsmagende øl, for eksempel ved hjælp af en såkaldt All Grain Kit. Sættet til begyndere indeholder gærtank, tappe anlæg og måleglas samt vægtfyldemåler, digital termometer og kapsel påsætter.

Med til en Starter Box hører selvfølgelig udstyr og materialer til grundig rengøring. Og køber du den udvidede model af den smarte Starter Box får du hævert og FermZilla Starter Gen, som er en professionel gæringstank med nemmere gæring og tapning, med oven i hatten.

Når du bruger din Starter Box sammen med en All Grain Kit er du garanteret velsmagende øl hvad end du ønsker at brygge IPA, Weissbier, porter, Pilsner eller lager. Og ønsker du siden hen selv at eksperimentere med parametre så som ingrediensernes forhold eller selve bryggetiden kan du med fordel opgradere til et semi professionel bryganlæg fra Brewster Beacon, som du ligeledes finder hos Ølbrygning.dk.

Få større bryggeglæde med et Brewster Beacon bryganlæg

Et bryganlæg fra Brewster Beacon er det ultimative stykke brygudstyr – og det til en ganske overkommelig pris. Tjek for eksempel selve flagskibet Brewster Beacon 70 Brewolution, som her i 2021 er det bedste all in one bryganlæg på markedet. Brewster Beacon 70 Brewolution kan blandt andet prale af elektronisk styring og nem rengøring. Find bryganlæg og andet brygudstyr på Ølbrygning.dk.