Få hjælp til at sikre dine parkeringspladser med dygtige parkeringsvagter

//Få hjælp til at sikre dine parkeringspladser med dygtige parkeringsvagter

Få hjælp til at sikre dine parkeringspladser med dygtige parkeringsvagter

Er du irriteret over mængden af uvedkommende trafik og hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser? Så kan du eventuelt vælge at kontakte et parkeringsselskab og få udarbejdet en parkeringsløsning med parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter.

Hvornår skal jeg benytte parkeringsvagter?

Parkeringsopsyn ved parkeringsvagter er en oplagt mulighed, hvis dine parkeringspladser ikke lader sig indhegne eller på anden måde afspærre, således at du kan implementere adgangsbegrænsning.

I mange parkeringskældre og i forbindelse med større parkeringsanlæg vil der typisk være opsat hegn og en sluse med bomme eller pullerter, som kan aktiveres ved hjælp af varierende former for adgangsgivende hjemmel. Det kan for eksempel være nummerpladegenkendelse, en adgangstoken eller en kode eller ved erhvervelse af en parkeringstilladelse.

Med en sådan løsning vil der som regel ikke være brug for vagter eller parkeringsopsyn. Men har du ikke denne mulighed, vil du med parkeringsvagter kunne opnå den mest optimale parkeringskontrol.

Selv om dine parkeringspladser ikke er spærret af, vil du ved hjælp af behørig skiltning kunne advare potentielle parkeringssyndere om, at der her udføres effektiv parkeringskontrol ved parkeringsvagter, som har beføjelser til at udstede bødeforlæg. Dette er som regel tilstrækkeligt til at skræmme uvedkommende bilister fra at nappe en gratis parkeringsplads.

Du vil således blot ved hjælp af den rette skiltning kunne frigive parkeringspladserne til deres retmæssige indehavere. Skulle der snige sig en enkelt misdæder ind på dine parkeringspladser, vil dine parkeringsvagter hurtigt kunne sanktionere vedkommende. Og dit parkeringsfirma sørger dernæst for at inddrive det skyldige beløb.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge?

Søger du således et parkeringsselskab, som kan tilbyde parkeringsopsyn som en del af en parkeringsløsning, kan du med fordel tage kontakt til UnoPark. UnoPark har igennem de seneste tolv år løst parkeringsproblemer for såvel offentlige som private virksomheder.

Du kan læse meget mere om UnoPark på hjemmesiden UnoPark.dk, hvor du også kan finde kontaktinformationerne.

By | 2021-05-05T06:53:17+00:00 May 5th, 2021|Parkeringsvagter|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment