Få smukke skulpturer af sten

22 August 2021 Steffen Hansen

Det virker måske lidt gammeldags, at man får lavet en smuk skulptur af sten til sit hjem, men sådan behøver man ikke tænke på det. Man kan få lavet mange utrolig smukke ting af sten, som kan gøre ens hjem unikt!

Få en unik statue

Har du en hund du gerne vil have hugget i sten, eller måske noget andet specielt, som vil være helt unikt for dig? Så kan du få lavet det hos en stenhugger, det vigtigste er blot, at du leverer en nøje beskrivelse af hvad du ønsker. Det kan være en detaljeret tegning, hvor der medfølger en beskrivelse af materialer, størrelse og meget mere.

Der er stenhuggere flere steder i Danmark, og du kan blandt andet finde et stenhuggeri i Brønderslev, hvis du ikke er derfra anbefaler vi, at du undersøger lokalområdet.

Få noget småt til fordøren

Det kan være, at en stor statue er for stor til dit hjem, hvis dette er tilfældet, så kan du overveje at få hugget en lille sød “statue”, som kan stå ved din fordør. Det kan være en lille ugle, eller noget andet sødt, som kan byde dine gæster velkommen på en måde, så de får et smil på læben, så snart de kommer forbi.

Gravsten

Hvis en person skal begraves, så skal der laves en gravsten til deres gravsted, så denne er ikke tiltænkt dit hjem. Dette kan man få lavet af en stenhugger, som kan hygge den præcis som man ønsker den. De kan hugge deres navn, fødselsdato og dødsdato ind, men de kan også gøre meget mere end det.

Lad kreativiteten flyve

Det gode ved stenhuggeri er, at det er kreativiteten der begrænser en. Derfor skal du blot tage forbi din lokale stenhugger, hvis du har en idé til noget udsmykning til dit hjem. Her kan du få rådgivning på, om det kan lade sig gøre, eller om det er helt ude i hampen.