Sådan vælger du den rigtige kjole som plus size kvinde

26 August 2021 Emilie Jacobsen

Som plus size kvinde kan det godt være svært at finde en kjole, der sidder ordentligt. Den skal jo helst fremhæve det helt rigtige, mens den skjuler alt det andet. Måske har du helt opgivet at gå i kjole, fordi du føler, at du ikke kan finde en, der sidder ordentligt. Men det ville dog være ærgerligt. Kjoler er flotte og feminine, og der er bare nogle lejligheder, hvor det passer bedst at have en kjole på.

Hvis du som plus size kvinde føler, at du har svært ved at finde en kjole, der passer til dig, handler det måske om, at du ikke har set de rigtige steder. Et af de steder kunne for eksempel være webshoppen zancasonne.dk. De har et stort udvalg af plus size kjoler, og du vil derfor nemt kunne finde den, der passer til dig. Dermed kan du hurtigt finde din næste kjole, lige meget om du er på jagt efter en kjole til fest eller til hverdag. 

Tiltræk opmærksomhed til de rette steder

Ønsker du ikke, at folk skal se på din mave eller dine lår. Med en udringet kjole kan du trække folks blik opad, så de slet ikke tænker på din mave eller dine lår. En slå-om-kjole med folder kan være med til at skjule meget i forhold til din mave. 

Hvis du omvendt ikke ønsker at sætte fokus på din store barm, kan du vælge en mere højhalset kjole, hvor du ikke viser kavalergang. I stedet kan du vælge en kjole, der sætter fokus et andet sted. Det kan være med blonder på lårene, så du trækker opmærksomheden derned.

Der er altså mange forskellige måder, hvorpå du kan tiltrække opmærksomhed til de steder, som du ønsker. Du behøver derfor på ingen måde bare vælge en kjole, der ligner et telt og så tro, at du skjuler det hele.