3 ting du skal huske når du flytter

27 August 2021 Steffen Hansen
image

Står du overfor at skulle flytte, men er bange for at komme til at glemme noget. Hvis det er tilfældet så er denne artikel for dig, og du bør derfor læse. Her vil vi nemlig fortælle dig om tre ting du skal huske i forbindelse med en flytning. Så hvis du har tid, så læs med.

Hold orden i dine kasser

En af de ting mange af os hader ved at skulle flytte, udover at skulle pakke ned og bære tunge kasser, er når vi ikke kan findes vores ting igen, når vi er i gang med at pakke ud i det nye hus, eller lejlighed. Sørg derfor at holde en klar struktur over dine kasser, og skriv på dem hvad der er i dem. Du kan evt. bruge forskellige farver kasser, til forskellige rum, eller du kan skrive både rum og indhold på kassen. Så ved du hvad der er i kassen, inden du åbner den.

Planlæg dig flytning i god tid

Medmindre du har tid og overskud til at flytte alene, så er det en god idé at planlægge sin flytning i god tid. Det gør det mere sandsynligt at dine venner og/eller familie har tid til hjælpe dig, da de har fået det at vide i god tid. Det er også godt at planlægge hvilke kasser, der skal afsted først, hvis man står og skal bruge vitale ting i det nye hus eller den nye lejlighed.

Overvej et flyttefirma

Du kan også overveje at benytte dig af et flyttefirma og spare tiden og kræfterne, til at du skal pakke ud og sætte på plads igen. Et flyttefirma kan flytte hele dit hus eller din lejlighed på en gang, og så hjælper de endda med at bære. Overvejer du et flyttefirma i Lyngby eller andre steder i landet, så er der masser af firmaer der kan hjælpe.