Billigt webhotel kan være fint til hobbyhjemmesiden

08 September 2021 Emilie Jacobsen

Har du længe drømt om at have en hjemmeside, hvor du kan skrive om din hobby, men har prisen på webhotel afholdt dig fra det? I det tilfælde er det værd for dig at se på et webhotel som simply.com. De tilbyder både domæne og webhotel til en meget fornuftig pris. Det behøver derfor bestemt ikke at være noget, som du bruger mange hundrede kroner på om året. 

Normalt vil vi sige, at du skal tænke dig grundigt om i forhold til, om du skal vælge et billigt webhotel eller ej. For webhotellet har stor betydning for, hvor hurtigt din hjemmeside bliver indlæst. Hvis den ikke bliver indlæst hurtigt nok, kan det betyde, at du kommer til at miste læsere, og at en virksomhed kommer til at miste kunder. 

Når det er en hobbyhjemmeside, der er tale om, er det dog ikke et hensyn, du behøver at tage stilling til. Du kan sagtens vælge det billigste abonnement, de har hos simply.com og komme i gang med din hjemmeside. Selv det billigste abonnement til 39,50 om måneden indeholder også supportløsninger og one-click WordPress installation.

Altid muligt at skifte til en anden pakke

Måske drømmer du om, at du gerne vil have bredt din hjemmeside ud til mange. Måske endda, at du kommer til at kunne leve af den. Det er en rigtig fin drøm at have, men derfor behøver du jo ikke at betale for et webhotel, der er beregnet på en virksomhed til at starte med.

Det tager typisk et par år at løbe en hjemmeside i gang. Det er vel at mærke, hvor du regelmæssigt lægger nye indlæg op på den hver måned og arbejder med at udbrede kendskabet til den. Selvom du har hørt succeshistorier, hvor folk fra den ene dag til den anden fik mange læsere, er det altså noget, der for de fleste tager meget længere tid.