Her finder du årets julegaver

20 oktober 2021 Miranda Denise Rendboe

editorial

Find nemt årets julegaver

Bruger du lang tid på at finde julegaver, eller har du brug for nogle geniale idéer i alle prisklasser? Så skal du ikke lede videre, på geniale gaver har de nemlig gjort arbejdet for dig. Nu skal du bare vælge mellem alle deres geniale idéer. Du kan se en top 10 over julegaver, som passer til rigtig mange, men du kan også gå mere specifikt ind og vælge gaver til mor/far/teenager osv. 

Hvis vi starter med et kig på top 10 af julegaver, så finder vi bl.a. en hjemmeside over brugte iPhones til meget overskuelige priser. Du har højst sandsynligt en teenager, nevø, kusine, bror eller et andet familiemedlem, som ønsker sig en ny iPhone. Via geniale idéer linkes du til en side, hvor du selv kan vælge standen af telefonen, hukommelse og tilbehør.

Personaliserede gaver og de svære gaver

Der findes også et hav af personaliserede gaver, som selv manden der har alt, helt sikkert ikke har. Her snakker vi sokker med selvvalgte billeder, karikaturtegninger, julepynt, kopper, børnebøger med juletema og meget mere, altsammen personaliseret til lige netop den person, som du har i tankerne. I børnebøgerne er barnet selv hovedpersonen, der kan også vælges en, hvor der er to hovedpersoner. Dette er en anderledes og sjov interaktiv gave, som kan læses om og om igen. 

En anden som kan være svær at købe gave til, kan være teenageren, hvis det ikke skal være den nyeste iPhone, men mere økonomiske gaver. Det kan især især være drengene, som kan være svære at købe til. Nogle af foreslagene lyder på trådløse høretelefoner, fodboldtøj, ATV-tur, Monopoly Fortnite version, en kasse med apparater til over 100 fysikeksperimenter, Speak-out-spil og PS5 bare for at nævne nogle. 

Det er altså muligt at finde gaver til alle i alle aldre på den hjemmeside og indenfor ethvert budget.