Find det bedste hundebur til familiens bedste ven

07 December 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Når familien udvides med et firbenet medlem af den logrende og gøende slags skal han eller hun selvfølgelig med på udflugt til stranden eller en tur i skoven i ny og næ. Og til dette formål bør du anskaffe et solidt og stabilt hundebur.

Hvorfor skal bilen udrustes med et hundebur?

Der er en god grund til at installere et hundebur i bilen – og det er familiens sikkerhed.

Måske synes både børn og voksne at det er utroligt hyggeligt med hunden siddende på passagersædet eller sammen med ungerne på bagsædet. Men der skal ikke meget til før den hyggeligt familieudflugt udvikler sig til en katastrofe.

En hård opbremsning eller et sammenstød kan forvandles hunden til et dødsensfarligt projektil som på grund af de store kræfter på spil får føjet mange kilo til sin vægt. Det er meget tvivlsomt om hunden kan overleve en sådan tur. Og får mor eller far hunden i nakken kan det ligeledes ende fatalt.

image

En skarp undvigemanøvre eller en udskridning kan slynge hunden rundt i kabinen, til fare for sig selv og samtlige passagerer. Og på den måde kan et relativt udskyldigt trafikuheld med gode overlevelsesmuligheder ende i ren og skær tragedie med en ikke fastgjort hund i bilen.

Vælg et hundebur som passer til din hund – og til din bil

Derfor er det vigtigt at du investerer i et hundebur, og gør plads til det i din bil. Med et solidt hundebur kan du og din familie altid have hunden med på ferie eller udflugt uden at den behøver at udgøre en risiko faktor.

Du bør altid vælge et hundebur med mest mulig komfort for din hund. Og samtidig skal hundeburet selvfølgelig kunne være i bilen.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du finde billige hundebure i alle størrelser og udformninger. Se hele udvalget i shoppen på Billiga-Hundburar.se