Få hjælp til reparation af iPhone X skærm

15 marts 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

I 2017 lancerede Apple sin jubilæums model af den ikoniske iPhone, nemlig iPhone X (X udtales som ti). Denne flagskibs model var på det tidspunkt lysår foran konkurrenterne hvad angår teknologi og features så som skærm kvalitet og kameraets skarphed, lige som det smukke og slanke layout satte helt nye standarder for smartphone design.

Er du en af de mange danskere som valgte at investere i en iPhone X er du sikkert stadig kisteglad for den flotte telefon. IPhone X er nemlig stadig top of the line, og kan sagtens måle sig med sine efterkommere på alle parametre. Der er således ingen grund til at udskifte telefonen med en nyere model, med mindre selvfølgelig den går i stykker.

Jeg har smadret frontglasset på min iPhone X – hvad gør jeg?

En ødelagt iPhone X skærm er dog ikke noget at blive fortvivlet over. Selv om der et drønærgerligt at stå med en smartphone hvis display er splintret til ukendelighed er der hjælp at hente.

iphone x skærm

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at udskifte frontglasset på en smartphone. Det er blot et spørgsmål om at have adgang til det rette værktøj, og vide hvordan man gør.

Skal min iPhone på værksted?

Du kan godt vælge at indlevere til iPhone X til reparation på et autoriseret værksted. Her skal du blot være forberedt på at det koster en mindre formue at få et værksted til at forestå reparation af iPhone. Samtidig skal du belave dig på at vente i mange dage på at få din telefon igen. Og er du afhængig af din smartphone er dette ikke nogen holdbar situation.

Reparer selv din iPhone X skærm derhjemme

Du kan i stedet vælge at indkøbe værktøj og dele så du selv kan udskifte frontglasset på din iPhone X. du kan finde alt hvad du skal bruge til formålet på Phone-Parts.dk