En kloakmester kan mere end bare rense kloak

08 June 2022 Steffen Hansen

editorial

Der er mange som tror, at en kloakmester kun kan hjælpe, hvis man har en kloak der skal tømmes for afføring eller lignende. Sådan hænger det ikke sammen, og derfor har vi valgt at lave dette indlæg, så du kan lære mere om hvad en kloakmester kan gøre for dig. Læs med herunder.

Rense dit afløb for blade

Mange mennesker er ikke klar over, at deres afløb kan blive tilstoppet af blade, kviste og andet affald. Det gør det ikke kun svært for vandet at løbe af, men kan også føre til ubehagelige lugte.

En kloakmester kan hjælpe med at fjerne disse forhindringer og holde dine afløb frit flydende. Du skal blot kontakte dem, og fortælle om problemet du oplever.

 

image

 

Hjælpe til ved oversvømmelser

Når der er oversvømmet, så skyldes det altid, at vandet ikke har en udvej. Derfor kan det være aktuelt at kontakte en kloakmester, som kan hjælpe med at finde ud af hvor blokeringen sidder.

En kloakmester er ekspert i afløbsrør, og kan derfor hurtigt danne sig et overblik over hvor der skal sættes ind. Sommetider er det længere væk end man tror, hvorfor det kan være en god idé at få professionel hjælp.

Hvis der er spildt farlige kemikalier

Farlige kemikalier kan være dårlige for grundvandet, og derfor skal de inddæmmes så hurtigt som muligt, hvis de bliver lækket ud i afløbet. Her kan det være nødvendigt at ringe efter en kloakmester. De har et kort over hele byens afløb, og kan derfor lave en vurdering på hvor kemikalierne flyder hen.

På den måde kan man beregne hvor man skal sætte ind for at fange kemikalierne, og derved sikre, at de ikke når at komme ned i grundvandet. Uden en kloakmester, så er denne opgave næsten så godt som umulig, da man ikke kan se hvordan afløbene breder sig gennem byen.