Find en god samarbejdspartner til det lovpligtige eftersyn af dit kranudstyr

04 July 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Når du bruger en eller flere kraner i din virksomhed, ved du helt sikkert, at sikkerhed er altafgørende i håndteringen af dem. Det er afgørende, at der ikke kan ske skader på hverken mennesker eller genstande. Derfor skal kraner selvfølgelig også gennemses regelmæssigt til det lovpligtige eftersyn, så myndighederne kan være sikre på, at du overholder reglerne. 

Leder du efter nogle, der kan komme og udføre det lovpligtige eftersyn for dig, er det en god ide, at du ser nærmere på virksomheden Carl Stahl. De har stor erfaring med serviceeftersyn og lovpligtige eftersyn af løftegrej og kædeværk. De er medlem af Kranbranchen, og du kan derfor være sikker på, at det er et meget grundigt eftersyn, de udfører. 

Ved de lovpligtige eftersyn gennemgår det dit udstyr rent visuelt for at være sikker på, at der ikke er noget i vejen med det. Derudover udfører de også forskellige former for trækprøver og belastningstest for at være sikre på, at udstyret lever op til lovkravene.

Carl Stahl

Lav en serviceaftale og få dit udstyr gennemset regelmæssigt 

For at sikre, at dit udstyr er i god stand, er det en god ide, at du laver en serviceaftale. Dermed kommer der med jævne mellemrum en medarbejder fra Carl Stahl og gennemgår dine maskiner. Det betyder, at fejl bliver opdaget, inden de bliver til problemer, hvilket sikrer, at du har så lidt nedetid som muligt. Ved at have regelmæssige serviceeftersyn kan du altså holde et højt produktionsniveau. 

Derudover betyder servicebesøgene selvfølgelig også, at du kan være sikker på, at dit udstyr er klar til de lovpligtige eftersyn. Du vil ikke have nogen problemer med at skulle gennemgå synet. 

Har du kraner og andre former for løftegrej, kan det derfor være en god ide, at du henvender dig til Carl Stahl. Dermed kan I lave en aftale, der passer til dine behov.