Akupunktur – noget for dig?

04 august 2022 admin

editorial

Hvis du leder efter et alternativ til vestlig medicin, kan akupunktur være svaret. Akupunktur har en igenne mange tusind år været anvendt i forbindelse med behandling af diverse dårligdomme og lidelser, og mange mennesker sværger stadig til denne alternative form for behandling når det gælder blandt andet smertelindring, behandling af forskellige former for allergier, eller inflammatoriske tilstande så som gigt.

Akupunkturens historie

Akupunkturens historie går tusindvis af år tilbage i tiden, og har sit udspring i den kinesiske medicin, som ser sundhed som en balance mellem yin- og yang-kræfter. Qi (livskraften) strømmer gennem meridianer (energibaner) i kroppen og kan tilgås gennem 361 akupunkturpunkter. Ved at sætte nåle ind i disse punkter kan blokeringer opløses, og energistrømmen genoprettes. På den måde kommer Yin og Yang atter i balance, og legeme såvel som sind får det nødvendige overskud tl at helbrede sig selv.

Akupunktur har vist sig at være effektiv til behandling af en række forskellige tilstande, f.eks. kroniske smerter, hovedpine, spændinger, fordøjelsesbesvær, astma, allergier, gigt og andre inflammatoriske tilstande. Hvis du overvejer akupunktur for dit helbred og velvære, skal du sørge for at konsultere en kvalificeret behandler, som kan skræddersy din behandling.

Akupunktur København

Hvad er akupunktur – og hvordan virker det?

Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin, som har været anvendt i tusindvis af år i forbindelse med behandling af en række forskellige helbredstilstande. Ifølge det østlige medicinske paradigme er sundhed resultatet af en harmonisk balance mellem de komplementære ekstremer af yin og yang i livskraften kendt som Qi.

Sygdom er konsekvensen af en ubalance mellem disse kræfter. Qi strømmer gennem meridianer, som er energibaner i kroppen, og der er adgang til Qi gennem de mange akupunkturpunkter, som tilgås ved at føre tynde nåle ind gennem huden. Derved opløses eventuelle blokeringer i energi flowet, og balancen genoprettes.

Akupunktur er en sikker og effektiv form for alternativ behandling

Akupunktur er en sikker og effektiv behandlingsform, som har været anvendt i åtusinder til behandling af en række forskellige helbredstilstande.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anerkender akupunkturens evne til at behandle over 100 forskellige medicinske tilstande. Desuden anses akupunktur for at være en effektiv behandling til smertelindring, da den frigiver endorfiner – kroppens naturlige smertestillende midler. Hvis du leder efter et alternativ til den traditionelle vestlige medicin, så kan akupunktur meget vel være svaret.

Bestil tid til akupunktur i København på aku-punkturklinik.dk.