Find interiør til børneværelset og udstyr til børn online

20 november 2020 Astrid Pedersen
image

Venter familien en lille ny? Så er du sikkert allerede godt i gang med at indrette børneværelset. Det er så hyggeligt at finde interiør og udstyr til det værelse som skal danne rammen om mange glade og trygge stunder. Du har sikkert allerede valgt farver til tapetet, og måske endda fundet den helt rigtige sikre tremmeseng til baby. Og nu er du så på jagt efter alt hvad der ellers hører til i det lille barns univers.

Vælg de rette produkter, når børneværelset skal indrettes

Når du skal vælge udstyr til baby er det meget vigtigt at du ser dig godt for. Du bør altid gå efter legetøj, decor, møbler og produkter til personlig pleje som ikke indeholder kunstige tilsætnings stoffer.

Når du skal vælge eksempelvis sengetøj bør du finde dyner, puder og sengelinned i så rene og naturlige materialer som overhovedet muligt. Legetøj må ikke indeholde ftalater og blødgørere som kan virke hormon forstyrrende. Og de produkter du vælger til at bade og smøre den lille ind med skal være helt uden parabener og parfumer. Ellers risikerer du at baby allerede fra en tidlig alder udvikler kontakt allergi – en lidelse som kan forfølge barnet langt ind i dets voksenliv.

Du bør derfor holde dig til produkter som er fremstillet på økologisk bæredygtig vis, og som samtidig kan rengøres uden brug af kemikalier. På den måde skåner du både dit barn og den verden i hvilken han eller hun skal vokse op.

Find de lækreste produkter til barn og baby online

Hos Little Happy finder du produkter til leg, spisning, søvn og velvære samlet eet sted. Du kan trygt købe alt hvad du skal bruge til såvel indretning af børneværelse som til badning og indsmøring hos Little Happy, som udelukkende forhandler produkter fra leverandører som holder høje standarder i forhold til bæredygtighed i fremstillinge. Se det store udvalg på www.littlehappy.dk.